Politica de confidentialitate

Politică de Confidentialitate

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice starfashion.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate. 

  

     Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: starfashionro@gmail.com

 

    De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Starfashion.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele si prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de e-mail. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. 

 

    

    StarFashion.ro  nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: starfashionro@gmail.com

 

   Acest website foloseste Google AdWords

 

   Acest website foloseste serviciul Google AdWords remarketing pentru a se promova pe terte siteuri ( inclusiv reteaua de display Google ) pentru fosti vizitatori ai siteului nostru. Acest lucru inseamna ca ne promovam catre vizitatori care au vizitat o anumita pagina din siteul nostru, de exemplu pagina unui produs, sau a unei categorii, fara a finaliza o anumita actiune, cum ar fi cumpararea unui produs. Aceasta forma de promovare se poate executa pe pagina de cautare a Google, sau pe un site din reteaua de display. Terte parti, inclusiv Google, folosesc cookies pentru a servi reclame bazate pe vizitele anterioare facute pe www.starfashion.ro . Bineinteles, toate datele colectate vor fi folosite in concordanta cu politica noastra de confidentialitate si politica de confidentalitate Google.

   Va puteti seta preferintele despre cum Google va arata reclamele, folosind pagina de preferinte a reclamelor Google. Daca doriti sa nu mai fiti contactat, prin folosirea de cookies sau in functie de preferintele d-voastra puteti accesa aceasta pagina.